{ "title": "Gerçek Browni Tarifi", "image": "https://www.browni.gen.tr/images/gercek-browni-tarifi.jpg", "date": "19.01.2024 18:22:36", "author": "ümit kadak", "article": [ { "article": "
Gerçek Browni Tarifi, Genelde bel ağrısıyla birlikte kendini gösteren kasık ağrılarına ya da şöyle diyelim bu iki ağrının bir arada bulunması durumunda çok ciddiye alınması gereken bir durumdur. Bu sorun hemen hemen herkeste görülmese de azımsanamayacak kadar kişide bir arada görülmektedir. Fakat oluşan kasık ağrıları düşük derecede olduğu için dikkate alınmamaktadır. Bu ağrılar önemsiz olarak görüldüğünde ileride büyük problemlere sebep olmaktadır. Nedensiz ağrı olamadığından. Vücutta oluşan her ağrının mutlaka bir sebebi vardır. Burada uzmanlar tarafından tavsiye edilen. Bel ve kasık ağrısı olan bireyin kesinlikle ağrı kesici haplar kullanmaması yönündedir. Çünkü ağrılar ağrı kesiciyle dindirilmesi. Sadece kişiyi rahatlatır ve ağrı içten içe kişide sıkıntılara yol açar. Bu nedenle bu tür ağrıları olanlar mutlaka Uzman bir hekime görünmeleri gerekmektedir.

Gerçek Browni Tarifi İçin Malzemeleri
Gerçek Browni Nasıl Yapılır?

Büyükçe bir tencerenin içine 4 bardağı su koyup kaynatın. İçinde su Kaynayan tencerenin içine oturacak küçüklükte bir kap oturtup, içine bitter çikolata ve tereyağını ilave edelim karıştırarak eritelim (Çikolata ve tereyağının bulunduğu tencerenin içine su girmemesine dikkat edin, aksi halde çikolata kıvamını kaybedecektir). Tamamen eriyince ocaktan alalım. Diğer bir kapta şeker, vanilyayı ve yumurtaları yaklaşık 10-15 dakika krema kıvamına gelene ve iki katı oluncaya kadar, elektrikli çırpıcı ile çırpalım. Diğer kaptaki erittiğiniz tereyağlı çikolatayı, yumurta ve şeker karışımının içine sıçratmadan aktarın ve çırpmaya devam edin. Ayrı bir kapta su katmadan un, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp, diğer çikolata, tereyağı ve yumurtanın bulunduğu karışıma ilave edelim ve akışkan bir kek hamuru oluncaya kadar tekrar çırpıcı ile çırpalım ve bu hamuru fırın kâğıdı yerleştirdiğimiz 30x30 ebatlarındaki fırın tepsimize boşaltıp, üzerini kaşıkla düzeltelim. İri kırılmış sütlü çikolatayı kek hamurunun üzerine serpiştirip, 180 derece ısıttığımız fırında, yaklaşık 20-25 dakika arası kontrollü bir biçimde pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerini sıkıca kapatıp, yaklaşık 15 dakika dinlendirin. Browni ılıyınca ufak dilimler halinde kesin, arzuya göre süslemek için üzerine rendelenmiş çikolata ya da fındık, fıstık serpilebilir. Gerçek Browni biraz ince olmalıdır, kek gibi kabarık yapılmamalı. Verdiğimiz tarif gerçek bir browni tarifidir. Aşırı derecede kabartma tozu kullanmayın.

Afiyet olsun.

" } ] }