{ "title": "Yumuşak Browni Tarifi", "image": "https://www.browni.gen.tr/images/yumusak-browni-tarifi.jpg", "date": "21.01.2024 13:23:10", "author": "Nimet Öğüt", "article": [ { "article": "
Yumuşak Browni Tarifi, çay saati hem de günlük hayatta severek yiyebileceğiniz çok güzel ve yumuşacık bir kek tarif vermek istiyorum. Bu tarifi denemenizi lezzetini tatmanızı isterim. Şimdiden afiyet olsun.

Yumuşak Browni Tarifi İçin Gereken Malzemeleri
Yumuşak Browni Tarifi Nasıl Yapılır?

Öncelikle 4 adet yumurtayı derin bir kabın içerisine kıralım. 2 su bardak şekeri ekleyip, mikser yardımıyla çırpalım. Yumurta ve şekerin içerisine kakao, sıvı yağı ekleyip iyice karıştıralım. Bu karışımdan 1 su bardağı ayırıp diğer kalanına un ve kabartma tozunu ekleyelim. Çok koyu olmamalı ki yumuşak olsun. İyice birbirine karıştırdıktan sonra yağlanmış olan fırın tepsisine koyalım. 180 derecede önceden ısıtılmış fırına koyalım. Yarım saat sonra kekimizi çıkaralım. Kürdan yardımı ile pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Keki fırından çıkardıktan sonra bir yemek çatalı ile delikler açalım. Kekimize delikler açtıktan sonra ayırdığımız karışımı kekimizin üzerine dökelim. Buzdolabında yarım saat dinlendikten sonra Hindistan cevizi ile süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet şifa olsun.
" } ] }